Team NewWays

Arbejdsgang hos NewWays

NewWays er et stærkt team af spillere fra forskellige dele af marketingfeltet. Erfaringen i Team NewWays strækker sig fra strategisk planlægning af markedsføring og brandudvikling over tekstforfatning til større udgivelser på flere sprog til udformning af grafisk materiale til helt nye såvel som fornyelse af eksisterende projekter og opbygning af websites. Uanset hvilken opgave vi står overfor har vi ekspertisen til at finde den bedste løsning for din virksomhed.


Carina Holm
Medejer
Carina har kompetencer indenfor marketing, kommunikation, social media management, branding samt design af interaktive kommunikationsløsninger. Carina er kreativ, kommunikerende og engageret i at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.
Mathis Sørensen
Medejer
Mathis har kompetencer indenfor ekstern kommunikation og har erfaring med digitale såvel som trykte medier, brandudvikling samt marketing. Mathis er strategisk, målrettet og brænder for at levere løsninger, der sikrer din virksomhed fremgang.
Marie Christensen
Freelancer
Marie er kommunikationsentusiast og har erfaring med udarbejdelse af tekster til f.eks. websites, plakater, flyers, nyhedsbreve og brochurer. Marie fokuserer på en enkel skrivestil, der sikrer, at din virksomheds budskab altid kommer igennem til den korrekte målgruppe.
Mathis Duus
Freelancer
Mathis er NewWays' grafiske nørd med erfaring indenfor en bred vifte af grafiske opgaver. Mathis har f.eks. arbejdet med visuel identitet, logodesign, posterdesign, webdesign, graphical user interface (GUI). Derudover har han stor indsigt i brugervenlighed samt erfaring med brugertests.